SOLGT - Gensalg - Fritliggende villa nr. B8-9

Pineapple Hill Resort

GENSALG - Bolig nr. B8-9  (vel nok den flotteste villa i Pineapple Hill Resort)


Boligen er beliggende i Pineapple Hill Resort. Resortet er oprindeligt bygget i 2008-9 og var på det tidspunkt med i DR1 programmet ”Hammerslag i Thailand” med vores alle sammens Peter Ingeman. -  KLIK HER for at se programmet: (første halvdel af programmet omhandler Pineapple Hill Resort /Oriental Mountain View)


Resortet er beliggende midt imellem ananas marker og bjerge, ca. 800 meter fra hovedvejen, mellem kongebyen Hua Hin og nabo Byen Pranburi (ca. 13-14 km til begge byer) og afstanden til Bangkok er ca. 245 km eller hvad der svarer til ca. 3,5 timers kørsel.

Afstanden til ”Sai Noy Beach”, som vises på videoen, er ca. 3,5 km.  - KLIK HER for link til Google Map lokation


Resortet består af 35 ferieboliger, 3 store pools alle med børne-afdeling, restaurant, minishop og administrationskontor.


Villaen indeholder 2 store soveværelser, begge med badeværelser ensuite, en rigtig stor åben køkken/alrum stue, køkkenet er et dansk KVIK køkken og derudover er der et ekstra toilet. På 1. salen en kæmpe stor tagterrasse med Jacuzzi, udekøøken med stor gasgrill, udebruser og et overdækket siddeområde. Fra tagterrassen har man en fantastisk flot udisgt til ananamarker og de omkransende bjerge.


Prisen for denne flotte bolig er nu kun kr. 575.000