Luksus Sea View Villa

Luksus Sea View Villa - Koh Phangan

SOLGT - SOLGT  !

Fantastisk Sea View villa på bounty-øen Koh Phangan.


Denne smukke luksusvilla med en fantastisk havudsigt ligger ved den smukke Hin Kon bugt, på vestkysten af øen Koh Phangan, kun et par minutters kørsel fra stranden og 10 minutters kørsel til Thong Sala by med dets supermarkeder og færgehavne til fastlandet og øen Koh Samui.


Ejendommen byder på 297 kvm indendørs og udendørs boligareal, omgivet af en privat anlagt have med naturlige granitblokke og flotte palmer og med en 180 ° panoramaudsigt over havet.


Denne helt nye moderne villa er fuldt møbleret og indrettet til en høj standard overalt. Det ekspansive opholdsstue, i åbent plan, har et udendørs koncept med overdimensionerede lofter og bjælkelofter i træ.


Et hjemligt trækøkken i vestlig stil ligger på den ene side af rummet med indbyggede hvidevarer af høj kvalitet og med morgenmadsø i granit med skammel-siddepladser og på den anden side af dette store boligareal er der en dejlig opholdsstue med lounge og en fantastisk udsigt.

En delvist overdækket terrasse byder på spisestue med et 6-personers spisebord af træ, med 6 pladser, igen med en helt fantastisk havudsigt.

På hver side af beboelsesområdet er der 3 soveværelser med dobbeltsenge, downlight, massive træmøbler, flotte moderne kunstværker og aircondition. Hvert soveværelse har et elegant ensuite badeværelse med to walk-in rainshowers.


Skydedøre i fuld højde og bredde i soveværelserne strækker sig fuldt ud for at forbinde indendørs og udendørs opholdsrum. Udenfor er der et rummeligt solterrasseområde med afslappende liggestole og en stor infinity swimmingpool med indbygget jacuzzi med den mest fantastisk havudsigt.


- Total boligareal 297 m2

- 3 soveværelser

- 3 badeværelser

- Infinity pool med Jacuzzi

- Byggeår 2019


Villaen har en meget høj udlejnings værdi og er lige nu udlejet på en langtidskontrakt indtil juni måned i år, til ca. kr. 16.000 per måned (Covid19 pris) normal prisen vil være ca. kr. 20.000 per måned og endnu højere ved udlejning i kortere perioder.


Prisen er kr. 3.025.000 (Thb 15,4 mill)